Salou registra més visitants i pernoctacions durant el primer semestre de 2023

Salou registra més visitants i pernoctacions durant el primer semestre de 2023

0
(0)

La ciudad más importante de la Costa Daurada ha registrat, durant el primer semestre de l'any 2023, més visitants i més pernoctacions que l'any 2022, segons es desprèn de les dades facilitades pel centre turístic de referència de Catalunya, la Fundació Eurecat

Mentre que el total de visitants del primer semestre de 2022 fou de 796.836 presentes, aquest 2023 a Salou se n'han registrat 893.618, durant el mateix periode, la qual cosa significa un 12,14% més. Així doncs, de gener a juny de 2023, s'ha superat, cada mes, el nombre d'entrades, en relació a l'any passat, així com també el nombre total de pernoctacions.

Pel que fa a pernoctacions, el primer semestre de 2022 foren 2.510.584; i enguany han estat 2.754.283, un increment, pràcticament, de 10 punts (9,7%).

L'alcalde de Salou, Pere Granados, resalta el mercat nacional «com el primordial que visita la nostra destinació», aglutinant la meitat de les pernoctacions, això és un 50,6%, «un fet de enorme valor, atès que es tracta d'un públic més proper a la fidelització i a la repetició de la visita». A més, «contribuye una resiliència major, gràcies a la facilitat de mobilitat i de fer escapades fora de la temporada».

A nivell en todo el mundo, els britànics s'han situat en segon lloc, incrementant, sensiblement, la seva quota fins al 15,07%, mentre que els francesos s'han mantingut, pràcticament, en les mateixes xifres, però en tercer lloc, amb un 12,9% respecte al 13,6%, de 2022.

El públic irlandès continua incrementant la seva presència al municipi, arribant, gairebé, al 10%, quan al mateix període de l'any previo registrava una mica més d'un 6%. Un públic molt ben valorat, atès el seu grau de repetició, el seu perfil de família nombrosa i la seva rutina de despesa al municipi.

Si la comparació es duu a terme amb la bona temporada de 2019, es segueix enfrenta amb un increment de visitants d'un 14,3%, tot i que les pernoctacions baixen poc més d'un 5%, un fet degut a la procedència dels visitants, ja que no hi ha activitat possible amb mercats llunyans tradicionals, com el rus o l'ucraïnès, els quals tenien una influència molt importante sobre les xifres de pernoctacions del municipi de Salou.

Source link

¿De cuánta utilidad te ha parecido este contenido?

¡Haz clic en una estrella para puntuarlo!

Promedio de puntuación 0 / 5. Recuento de votos: 0

Hasta ahora, ¡no hay votos!. Sé el primero en puntuar este contenido.

Sergi Llop Penella

Nuestra misión es proporcionar a nuestros visitantes información valiosa y actualizada para que puedan planificar sus vacaciones en Salou de manera efectiva y sin preocupaciones. Trabajamos incansablemente para asegurarnos de que toda la información que ofrecemos sea precisa, útil y actualizada.

Entradas Relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir

Valoramos tu privacidad:Este sitio web utiliza cookies para asegurar que tengas una mejor experiencia al navegar por él. Más información