Cambrils reconeix la trajectòria del xef Sergi Palacín del Lugar de comidas Hiu

Cambrils reconeix la trajectòria del xef Sergi Palacín del Restaurant Hiu
0
(0)

El cap de cuina termina de rebre un accèssit a la millor tapa sostenible del I Concurs de Pintxos i Tapes Ciutat de Barcelona i Catalunya

El xef Sergi Palacín, del Lugar de comidas Hiu de Cambrils, ha rebut avui un reconeixement per part de l'Ajuntament de Cambrils després d'haver guanyat l'accèssit a la millor tapa sostenible del I Concurs de Pintxos i Tapes Ciutat de Barcelona i Catalunya, que es va festejar a Barcelona la setmana passada.

L'alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa; la regidora de Turisme, Camí Mendoza, i la regidora de Promoció Econòmica, Neus Cárdenas, han rebut el cap de cuina per felicitar-lo per aquest darrer guardó però també per reconèixer tota la seva trajectòria professional des que va sortir de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils, i agrair-li la seva contribució en la promoció de la gastronomia del municipi.

Al llarg de la seva carrera, Sergi Palacín ha anat acumulant experiències i reconeixements d'alt nivell i es posiciona al territori com a referent de la cuina creativa seguint la seva línia del 0 Waste i filosofia d'autosostenibilitat. Després de treballar en distintos restoranes, entre els quals resalta el Bulli, es va traslladar a Bangkok, on durant 8 anys va ser cap de cuina del prestigiós lugar de comidas Gaggan.

Després d'haver aconseguit transformar Gaggan en el millor lugar de comidas d'Àsia i el setè del món, Palacín va tornar a Catalunya per obrir un lugar de comidas a Barcelona amb quatre socis més. Amb aquest projecte col·lectiu va rebre nombrosos premis com el de Millor lugar de comidas de Barcelona o Millor Lugar de comidas amb Cocteleria d'Espanya. A nivell individual, també va ser guardonat com a Cocinero Revelación de España en el marc de La capital de españa Fusión.

El 9 de gener de 2023 va obrir el Lugar de comidas Hiu a Cambrils, que a més de ser un lugar de comidas de cuina creativa és un projecte personal i familiar, amb una important vessant popular i ecològica.

Source backlink

¿De cuánta utilidad te ha parecido este contenido?

¡Haz clic en una estrella para puntuarlo!

Promedio de puntuación 0 / 5. Recuento de votos: 0

Hasta ahora, ¡no hay votos!. Sé el primero en puntuar este contenido.

Entradas Relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir

Valoramos tu privacidad:Este sitio web utiliza cookies para asegurar que tengas una mejor experiencia al navegar por él. Más información