Les Nits Daurades de Salou offriront un hommage spectaculaire à Rafaella Carrá

Les Nits Daurades de Salou offriront un hommage spectaculaire à Rafaella Carrá

0
(0)

Les festes, que se celebraran del 5 al 16 d'agost, potenciaran també el talent local amb un concert

Salou celebrarà les seves festes d'estiu, les Nits Daurades, entre el 5 i el 16 d'agost. La ciudad más importante de la Costa Daurada oferirà un ampli programa d'activitats durant unes festes que, enguany, coincideixen amb el 50è aniversari de la construcció de la Font Lluminosa.

Dilluns, dia 7 d'agost, a les 20.30 h., se celebrarà l'acte inaugural oficial de Les Nits Daurades amb el pregó a càrrec de Santiago Castellà, subdelegat del Govern a Tarragona, al xalet Torremar, seu del Patronat Municipal de Turisme. Seguidament, al davant de l'edifici, es llençarà la enorme tronada d'inici de festes. L'agenda de les Nits Daurades comptarà, també, amb un espectacle de màgia, amb el salouenc Harry Merlin i Piper&Friends, i una trobada d'havaneres.

L'actuació dels grups locals, serà el dimecres, dia 9, a les 21 h., a la plaça de les Comunitats Autònomes. D'altra banda, s'ha programat una nit de rock&roll, el 10 d'agost, amb el grup L.A. Vamps, que presentarà A Live Rock Experience. Abans, actuasen els grups Superatomica i Cocktail Trivutov.

Un dels plats estrella de Les Nits Daurades 2023 serà l'espectacle Hola Raffaella, tribut a Rafaella Carrà, el dia 11, a les 22 h., un espectáculo amb música i ball en directe, amb un repàs de tots els seus èxits i coreografies que van marcar una època. També hi haurà ballada de sardanes, amb la Cobla Reus, una Nit del Foc, amb els Diables Maleïts, les Bruixes Latemó, el Xaloc, la Morocha de Salou i altres grups convidats, així com un espectacle de flamenc, a càrrec de la companyia de Mónica Novillo, una enorme professional salouenca.

Amb motiu del 20è aniversari del Ball de Bastons de Salou, l'Associació Sal-i-ou organitza un seguici festiu amb la participació de diferents colles convidades, el diumenge, 13 d'agost, a les 20 h., des de la Font Lluminosa. El talent musical de Salou es podrà gaudir en concert el mateix diumenge, amb la participació de Saik Promice, Aiem, Rosendo i altres artistes locals de l'escola de cant Acapella, de Salou.

Enguany, es podrà tornar a rememorar els temps passats amb l'Ochentazo, la Festa dels 80 que conquista públic de totes les edats, amb la col·laboració de Flash Back Discotheque. El dilluns, 14 d'agost, sortirà una cercavila habitual amb la participació dels grups festius de Salou, i a continuació, es podrà gaudir del Enorme Circ Acrobàtic de la Xina, amb més de 30 artistes a escena, que impressionarà amb un espectacle únic.

Missa i processó marinera
El 15 d'agost se celebrarà la missa en honor a Santa Maria del Mar, la clásico processó de la Mare de Déu, amb el recorregut que sortirà per mar i continuarà pel passeig de Jaume I. La día finalitzarà amb el enorme castell de focs artificials. A continuació, actuarà l'orquestra La Privada.

Segons va reportar ahir l'alcalde de Salou, Pere Granados, enguany, hi ha un dia més de festa. Així, el 16 d'agost, per part de los 40, hi haurà el concert Summer Live 23, amb els artistes Álvaro de Luna, Álvaro Soler, Zzoilo, Marlon, Paula Cendejas, Mark Eme, Mar Lucas, Charlie USG, DePol, Adexe & Nau, Jose M. Duro i Ramsés López.

D'altra banda, el regidor de Festes de Salou, Xavier Montalà va rememorar que, a la plaça de les Comunitats Autònomes, hi haurà un punt violeta i multicolor informatiu.

lien source

Dans quelle mesure avez-vous trouvé ce contenu utile ?

Cliquez sur une étoile pour la noter !

note moyenne 0 / 5. Décompte des votes : 0

Pour l'instant, aucun vote ! Soyez le premier à évaluer ce contenu.

Sergi Llop Penella

Notre mission est de fournir à nos visiteurs des informations précieuses et actualisées afin qu'ils puissent planifier leurs vacances à Salou efficacement et sans soucis. Nous travaillons sans relâche pour nous assurer que toutes les informations que nous fournissons sont exactes, utiles et à jour.

Entrées associées

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Go up